Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i bardzo smaczna surówka do obiadu lub do zajadania solo.serdecznie polecam:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11809
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 101
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8412
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155264
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1145
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11809
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 101
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8412
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155264
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1145
Składniki
Kapustę poszatkować. Zalać wrzącą wodą tak by kapusta była przykryta i odstawić na 3 godz. Po tym czasie odlać wodę z kapusty ,dodać utartą marchew i pokrojoną w piórka lub kostkę cebule ,oraz łyżkę soli. Zagotować ocet cukrem wlać do kapusty i wszystko wymieszać. odstawić w zimnym miejscu na godz.by smaki się przegryzły. Surówkę dać do słoika, może spokojnie tydzień poleżec w lodówce. Smacznego życzę!