Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i bardzo smaczna surówka do obiadu lub do zajadania solo.serdecznie polecam:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5623
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1106
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12215
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1532
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5623
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1106
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12215
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1532
Składniki
Kapustę poszatkować. Zalać wrzącą wodą tak by kapusta była przykryta i odstawić na 3 godz. Po tym czasie odlać wodę z kapusty ,dodać utartą marchew i pokrojoną w piórka lub kostkę cebule ,oraz łyżkę soli. Zagotować ocet cukrem wlać do kapusty i wszystko wymieszać. odstawić w zimnym miejscu na godz.by smaki się przegryzły. Surówkę dać do słoika, może spokojnie tydzień poleżec w lodówce. Smacznego życzę!