Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i bardzo smaczna surówka do obiadu lub do zajadania solo.serdecznie polecam:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 996
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5575
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17940
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 996
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5575
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17940
Składniki
Kapustę poszatkować. Zalać wrzącą wodą tak by kapusta była przykryta i odstawić na 3 godz. Po tym czasie odlać wodę z kapusty ,dodać utartą marchew i pokrojoną w piórka lub kostkę cebule ,oraz łyżkę soli. Zagotować ocet cukrem wlać do kapusty i wszystko wymieszać. odstawić w zimnym miejscu na godz.by smaki się przegryzły. Surówkę dać do słoika, może spokojnie tydzień poleżec w lodówce. Smacznego życzę!