Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta pyszna surówka zachwyci was swoja prostota i smakiem. Idealny dodatek do każdego obiadowego dania. Smacznego!
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2206
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2133
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 473
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 905
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1039
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2206
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2133
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 473
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 905
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1039
Składniki
Kapustę pokroić w mniejsze kawałki lub poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę i marchewkę przełożyć do miski i zasypać sola. Dobrze wymieszać i odstawić na 30 minut aby kapusta wypuściła sok i zmiękła.
W międzyczasie przygotować sos: W szklance umieścić olej, ocet, przyprawy oraz czosnek i dobrze wymieszać. Kiedy kapusta już zmięknie, zalać ja przygotowanym sosem i dokładnie całość wymieszać. Kapustę najlepiej jest przygotować kilka godzin wcześniej, aby wszystkie smaki miały szanse się przegryźć. Smacznego!