Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okrągła rzodkiew w przeciwieństwie do podłużnej kuzynki jest przepyszna pod każdą postacią i bardzo łatwa w przygotowaniu.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5623
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1107
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12215
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1533
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5623
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1107
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12215
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1533
Składniki
Rzepę starłam na zapałkę na mandolinie, można pokroić jak się chce bo pod każdą postacią smakuje. Jest słodkawa, bez ostrości. Ogórka umyłam i "przejechałam" po nim zębami widelca i pokroiłam w plasterki. Szczypior pokroiłam. Bezpośrednio przed podaniem skropiłam olejem, sokiem z cytryny i solą. Od razu trzeba podawać. Pozostawiona choćby na chwilę puści sok i smak się rozmyje a rzepa sflaczeje.
Smacznego :)