Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okrągła rzodkiew w przeciwieństwie do podłużnej kuzynki jest przepyszna pod każdą postacią i bardzo łatwa w przygotowaniu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Składniki
Rzepę starłam na zapałkę na mandolinie, można pokroić jak się chce bo pod każdą postacią smakuje. Jest słodkawa, bez ostrości. Ogórka umyłam i "przejechałam" po nim zębami widelca i pokroiłam w plasterki. Szczypior pokroiłam. Bezpośrednio przed podaniem skropiłam olejem, sokiem z cytryny i solą. Od razu trzeba podawać. Pozostawiona choćby na chwilę puści sok i smak się rozmyje a rzepa sflaczeje.
Smacznego :)