Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała rzodkiew ma intensywniejszy smak i jest zdrowsza niż zwyczajna. Świetnie sprawdza się z lekkiej surówce z marchewką, selerem i gruszką.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Składniki
Składniki na sos mieszamy. Rzodkiew obieramy i ścieramy na grubych oczkach. Lekko odciskamy (odciśnięty sok można wypić po schłodzeniu - jest bardzo zdrowy!). Selera i marchew obieramy. Ścieramy na grubych oczkach razem z gruszką. Mieszamy wszystkie składniki sałatki. Najlepiej smakuje po schłodzeniu. Przed podaniem posypujemy sezamem. Sałatka jest idealnym dodatkiem do mięs i ryb.