Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka surówka do obiadu. Zapraszam na filmik.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8708
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 614
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8708
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 614
Składniki
Buraczki , ogiorki i cebule, utrzeć na dużych oczkach tarki. Doprawić , solą,cukrem ,dodać sok z cytryny, popieprzyć ,zamieszać ,wlać oliwę, zamieszać . Wstawić do lodowki na minimum 15 min.aby się przegryzła smakami.Serwować do ulubionego dania mięsnego. Zapraszam do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na filmy na YouTube. Zapraszam do obejrzenia filmu.