Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Cukinia nadaje się do wielu dań, można również spożywać ja na surowo w takiej formie zawiera najwięcej witamin i minerałów, stanowi świetny dodatek do obiadu w formie surówki, która jest niezwykle smaczna, prosta i szybka w wykonaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Cukinię, marchewki, jabłko zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Dodaj majonez, jogurt dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Całość dokładnie wymieszaj. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.