Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6439
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114858
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6439
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114858
Składniki
Na tarce starłam 1/4 czarnej rzepy i pół marchewki. Pół czerwonej papryki pokroiłam w małą kostkę. Dodałam 2 łyżeczki siekanej natki pietruszki. Wymieszałam warzywa z 2 łyżkami jogurtu greckiego, 1 łyżką majonezu i szczyptą soli. Surówka ma wyraźny, mocny smak. No i mnóstwo witamin! :)