Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14283
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19424
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14283
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19424
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
Składniki
Zdejmij pierwsze liście z kapusty. Kapustę podziel na pół. Usuń jasny głąb a obie połówki poszatkuj drobno nożem. Możesz też maszynki do mielenia z odpowiednią nakładką. Do miski z kapustą dodaj również obraną i drobno posiekaną cebulę. jabłka obierz i zetrzyj na tarce, na dużych oczkach. Marchewkę obierz i również zetrzyj na dużych oczkach. Do miski z warzywami dodaj też pokrojona natkę pietruszki i koperek. W mniejszej misce umieść resztę składników: majonez ocet, sól, pieprz oraz cukier. Wymieszaj całość i dodaj do dużej miski z poszatkowaną cebulą, marchwią, jabłkami oraz kapustą. Majonez można zastąpić olejem poprostu dodaj olej i wymieszaj