Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty, jabłka i cebuli to doskonała propozycja na zdrowy i smaczny dodatek do dań głównych. Świetnie komponuje się z rybą oraz pieczonym i duszonym mięsem. Jest lekka, sycąca i niesamowicie smaczna - jak z najlepszej restauracji w mieście. Po ten przepis mogą sięgnąć bez obaw osoby będące na diecie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Czerwoną kapustę ścieramy na tarce lub cieniutko kroimy nożem. Porządnie solimy i odstawiamy w chłodne miejsce na około 30 minut.
Cebulę obieramy i drobno siekamy.
Jabłka myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym, dzielimy na ćwiartki, usuwamy gniazda nasienne i kroimy na cienkie plasterki.
Posiekaną cebulę i skrojone jabłka dodajemy do kapusty. Surówkę doprawiamy oliwą, solą i pieprzem. Całość mieszamy.
Surówkę z czerwonej kapusty serwujemy jako dodatek do dań głównych.