Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta, maliny, glazura z octu balsamicznego ..... Ta przepyszna surówka jest świetnym dodatkiem do pieczonego drobiu, zwłaszcza kaczki. Polecam, próbujcie....
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 21
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20368
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 361
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 21
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20368
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 361
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, oprószyć solą i cukrem. Cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do kapusty i wszystko razem dokładnie ugnieść rękami (radzę włożyć gumowe rękawiczki ). Odstawić na ok pół godziny, żeby kapusta lekko zmiękła i puściła sok.
Następnie dodać glazurę balsamiczną, sok z cytryny i maliny, wymieszać. Z gałązek tymianku oderwać listki, posypać surówkę.