Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta, maliny, glazura z octu balsamicznego ..... Ta przepyszna surówka jest świetnym dodatkiem do pieczonego drobiu, zwłaszcza kaczki. Polecam, próbujcie....
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 518
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3583
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 3865
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30561
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 518
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3583
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 3865
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30561
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, oprószyć solą i cukrem. Cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do kapusty i wszystko razem dokładnie ugnieść rękami (radzę włożyć gumowe rękawiczki ). Odstawić na ok pół godziny, żeby kapusta lekko zmiękła i puściła sok.
Następnie dodać glazurę balsamiczną, sok z cytryny i maliny, wymieszać. Z gałązek tymianku oderwać listki, posypać surówkę.