Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta, maliny, glazura z octu balsamicznego ..... Ta przepyszna surówka jest świetnym dodatkiem do pieczonego drobiu, zwłaszcza kaczki. Polecam, próbujcie....
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 153
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14611
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19674
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 153
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14611
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19674
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, oprószyć solą i cukrem. Cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do kapusty i wszystko razem dokładnie ugnieść rękami (radzę włożyć gumowe rękawiczki ). Odstawić na ok pół godziny, żeby kapusta lekko zmiękła i puściła sok.
Następnie dodać glazurę balsamiczną, sok z cytryny i maliny, wymieszać. Z gałązek tymianku oderwać listki, posypać surówkę.