Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta, maliny, glazura z octu balsamicznego ..... Ta przepyszna surówka jest świetnym dodatkiem do pieczonego drobiu, zwłaszcza kaczki. Polecam, próbujcie....
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 972
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1996
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 972
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1996
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, oprószyć solą i cukrem. Cebulę obrać, pokroić w piórka, dodać do kapusty i wszystko razem dokładnie ugnieść rękami (radzę włożyć gumowe rękawiczki ). Odstawić na ok pół godziny, żeby kapusta lekko zmiękła i puściła sok.
Następnie dodać glazurę balsamiczną, sok z cytryny i maliny, wymieszać. Z gałązek tymianku oderwać listki, posypać surówkę.