Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną surówkę z kapusty czerwonej w połączeniu z porem i pysznym startym jabłkiem. Surówka szybka i prosta w przygotowaniu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 760
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2822
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 935
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1682
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14585
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 760
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2822
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 935
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1682
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14585
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć a następnie poszatkować. Por tylko biała część pokroić w pół plastry. Obrane i oczyszczone z gniazd nasiennych jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie wymieszać. Dodać sok z cytryny, cukier, pieprz i sól , a na samym końcu oliwę. Ponownie wymieszać i zostawić na 20 minut w celu przegryzienia smaków.