Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną surówkę z kapusty czerwonej w połączeniu z porem i pysznym startym jabłkiem. Surówka szybka i prosta w przygotowaniu.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 53
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 53
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć a następnie poszatkować. Por tylko biała część pokroić w pół plastry. Obrane i oczyszczone z gniazd nasiennych jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie wymieszać. Dodać sok z cytryny, cukier, pieprz i sól , a na samym końcu oliwę. Ponownie wymieszać i zostawić na 20 minut w celu przegryzienia smaków.