Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie kalafiora na surowo ? Jeśli nie to spróbujcie surówki kalafiorowej z papryką, natką pietruszki z lekko ostrym sosem.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Składniki
Różyczki kalafiora drobno siekamy lub ścieramy na tarce jarzynowej. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w małą kostkę, Natkę pietruszki drobno siekamy. W miseczce mieszamy ocet winny, olej, wodę, cukier, przeciśnięty przez praskę czosnek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Warzywa polewamy przygotowanym sosem, mieszamy i odstawiamy na 30 min.