Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie kalafiora na surowo ? Jeśli nie to spróbujcie surówki kalafiorowej z papryką, natką pietruszki z lekko ostrym sosem.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 326
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 326
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Składniki
Różyczki kalafiora drobno siekamy lub ścieramy na tarce jarzynowej. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w małą kostkę, Natkę pietruszki drobno siekamy. W miseczce mieszamy ocet winny, olej, wodę, cukier, przeciśnięty przez praskę czosnek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Warzywa polewamy przygotowanym sosem, mieszamy i odstawiamy na 30 min.