Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1190
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 222
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2235
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4299
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1190
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 222
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2235
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4299
Składniki
Surówkę najlepiej przygotować na pół godziny przed podaniem- zamarynuje się Starłam kalarepę na mandolinie na zapałkę. Polałam ją olejem sezamowym, skropiłam octem ryżowym i lekko posoliłam. Przed podaniem posypałam uprażonym sezamem i szczypiorkiem.
Smacznego :)