Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z lekko azjatycką nutą.
Łazanki z kiszoną kapustą i boczkiem to świetny pomysł na prosty w przygotowa...
Odsłon: 11670
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 562
Łazanki z kiszoną kapustą i boczkiem to świetny pomysł na prosty w przygotowa...
Odsłon: 11670
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 562
Składniki
Surówkę najlepiej przygotować na pół godziny przed podaniem- zamarynuje się Starłam kalarepę na mandolinie na zapałkę. Polałam ją olejem sezamowym, skropiłam octem ryżowym i lekko posoliłam. Przed podaniem posypałam uprażonym sezamem i szczypiorkiem.
Smacznego :)