Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na gorące dni, bardzo soczysta, lekka pełna wiosennych smaków. W sam raz do grilla czy wiosenno-letniego obiadu
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 254
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 254
Składniki
Warzywa myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy. Kalarepę i ogórek ścieramy na tarce, cebulkę i koperek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, dokładnie wszystko mieszamy i gotowe. Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.