Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na gorące dni, bardzo soczysta, lekka pełna wiosennych smaków. W sam raz do grilla czy wiosenno-letniego obiadu
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 511
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 409
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 511
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 409
Składniki
Warzywa myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy. Kalarepę i ogórek ścieramy na tarce, cebulkę i koperek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, dokładnie wszystko mieszamy i gotowe. Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.