Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na gorące dni, bardzo soczysta, lekka pełna wiosennych smaków. W sam raz do grilla czy wiosenno-letniego obiadu
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13167
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13167
Składniki
Warzywa myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy. Kalarepę i ogórek ścieramy na tarce, cebulkę i koperek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, dokładnie wszystko mieszamy i gotowe. Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.