Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na gorące dni, bardzo soczysta, lekka pełna wiosennych smaków. W sam raz do grilla czy wiosenno-letniego obiadu
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 313
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2518
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 313
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2518
Składniki
Warzywa myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy. Kalarepę i ogórek ścieramy na tarce, cebulkę i koperek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, dokładnie wszystko mieszamy i gotowe. Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.