Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kalarepy w wersji koperkowej

Surówka z kalarepy w wersji koperkowej

Autor:

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3620

Dodano:

Odsłon: 9183

Idealna na gorące dni, bardzo soczysta, lekka pełna wiosennych smaków. W sam raz do grilla czy wiosenno-letniego obiadu

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Warzywa myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy.
    Kalarepę i ogórek ścieramy na tarce, cebulkę i koperek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, dokładnie wszystko mieszamy i gotowe.
    Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń