Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną surówkę z kiszonej kapusty i innych warzyw oraz delikatnie kwaśnego jabłka, ale bardzo soczystego jabłka. Surówka taka była często przygotowywana do obiadu w moim rodzinnym domu , a teraz często gości na moim stole.
miska, tarka, talerzyki, obręcz do ułożenia surówki,
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 758
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2054
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 758
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2054
Składniki
Kapustę kiszoną wypłukać, ( gdyby była zbyt kwaśna) osączyć. Przełożyć do miski. Marchewkę i jabłko obrać a następnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do kapusty. Dodać również obraną pokrojoną w drobną kostkę cebule oraz posiekany koperek zielony. Przygotowaną kapustę razem z przygotowanymi warzywami przełożyć do dużej miski, dodać przyprawy do smaku oraz olej i dokładnie wymieszać. Gotową surówkę ułożyć na talerzykach. Podawać do obiadu.