Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie ulubiona surówka moich dzieci- kapusta, soczyste jabłka i rodzynki. Smak dzieciństwa.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 906
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 214
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 906
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 214
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Składniki
Kapustę poszatkować, jabłka zetrzeć na grubych oczkach, dodać rodzynki, polać sokiem z cytryny, oprószyć solą, wymieszać. Odstawić na 10 minut.
Doprawić cukrem, pieprzem cytrynowym i łyżką majonezu z jogurtem, wymieszać. Podawać schłodzone.