Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka, smaczna, no i świeża ;)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 216
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 216
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Składniki
Kapustę szatkujemy. Z pomidora usuwamy miąższ, kroimy w drobną kostkę. Cebulę drobno kroimy na piórka. Bazylię i natkę drobno siekamy. Oliwę, miód i ocet dokładnie łączymy. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy na 15 min i ponownie mieszamy.