Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna obiadowa sałatka z kapusty pekińskiej, marchewki i ogórka z sosem chrzanowym.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Kapustę pekińską szatkujemy, na grubych oczkach tarki ścieramy obraną marchewkę, jabłko oraz ogórka zielonego. W małej miseczce mieszamy majonez, chrzan, jogurt naturalny dodajemy sól i pierz. Wlewamy sos do sałatki - wszystko dokładnie mieszamy doprawiamy solą i pieprzem.