Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz wyrazisty, ostry smak a brakuje Ci pomysłu na surówkę do obiadu, oto przepis dla Ciebie.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
1. Kapustę drobno szatkuje, przekładam do miski. 2. Ogórki kiszone ścieram na tarce o dużych oczkach, łączę z kapustą.
3. Cebulę czerwoną obieram, drobno kroję, przekładam do naczynia. Wlewam ocet jabłkowy, wsypuję cukier puder, mieszam, łączę z kapustą.
4. Na koniec do surówki dodaję musztardę, sól oraz jogurt, mieszam dokładnie.
5. Surówka gotowa. 6. Smacznego.