Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną surówkę z kapusty pekińskiej, która pasuje do każdego obiadu
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 302
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 708
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 722
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 302
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 708
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 722
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Składniki
Kapustę pokroić w paski, doprawić solą i wymieszać, dzięki temu kapusta trochę zmięknie. Marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach a paprykę, ogórka, pomidory, pietruszkę oraz szczypior pokroić i wrzucić do miski z kapustą. Warzywa doprawić cukrem, kwaskiem oraz pieprzem. Surówkę zmieszać chwilę z przyprawami a następnie dodać majonez oraz musztardę. Ponownie wymieszać. Ta surówka pasuję do każdego obiadu, jest łatwa, pyszna oraz szybka w wykonaniu. Smacznego!!