Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 321
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3034
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 321
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3034
Składniki
Kapustę pokrój w paski, ogórka i pomidory w kostkę, wymieszaj. Majonez połącz z jogurtem oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Sos połącz z warzywami, dodaj koperek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw do lodówki na pół godziny.