Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 970
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 970
Składniki
Kapustę pokrój w paski, ogórka i pomidory w kostkę, wymieszaj. Majonez połącz z jogurtem oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Sos połącz z warzywami, dodaj koperek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw do lodówki na pół godziny.