Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka surówka do obiadu.Serdecznie polecam:)
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12309
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12309
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 819
Składniki
Kapustę drobno pokroić lub zeszatkować. Ogórki wraz z łupką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Koperek posiekać. Kapustę i ogórki posolić 1/2 łyżki soli. Wymieszać i odstawić na pół godz. Odcisnąć wodę jaką puściły warzywa. Dodać posiekany koperek oraz jogurt. Wymieszać i gotowe. Smacznego życzę!