Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka surówka do obiadu.Serdecznie polecam:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 286
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 286
Składniki
Kapustę drobno pokroić lub zeszatkować. Ogórki wraz z łupką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Koperek posiekać. Kapustę i ogórki posolić 1/2 łyżki soli. Wymieszać i odstawić na pół godz. Odcisnąć wodę jaką puściły warzywa. Dodać posiekany koperek oraz jogurt. Wymieszać i gotowe. Smacznego życzę!