Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka surówka do obiadu.Serdecznie polecam:)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 441
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 441
Składniki
Kapustę drobno pokroić lub zeszatkować. Ogórki wraz z łupką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Koperek posiekać. Kapustę i ogórki posolić 1/2 łyżki soli. Wymieszać i odstawić na pół godz. Odcisnąć wodę jaką puściły warzywa. Dodać posiekany koperek oraz jogurt. Wymieszać i gotowe. Smacznego życzę!