Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zdrowo, fit i zielono, czyli surówka z kapusty pekińskiej, jarmużu, marchewki i jabłka, która podbiła ostatnio moje serce. Jest nie tylko zdrowa, ale i genialnie pasuje do dań z kurczaka! Chodź podejrzewam, że z wieprzowym lub wołowym sosem też jest pyszna.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3794
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41849
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 451
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 256
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3794
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41849
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 451
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 256
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Składniki
Na początku siekamy kapustę. Jarmuż dokładnie myjemy, odcinamy większe stwardniałe kawałki, a następnie kroimy w małe kawałki. Marchewki i jabłko obieramy. Później ścieramy je na tarce o dużych oczkach.
Wszystkie składniki łączymy w misce, dodajemy jogurt, cukier, sól i dokładnie mieszamy. Smacznego ;)