Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zdrowo, fit i zielono, czyli surówka z kapusty pekińskiej, jarmużu, marchewki i jabłka, która podbiła ostatnio moje serce. Jest nie tylko zdrowa, ale i genialnie pasuje do dań z kurczaka! Chodź podejrzewam, że z wieprzowym lub wołowym sosem też jest pyszna.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7252
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2702
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20219
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 587
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 823
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7252
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2702
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20219
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 587
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 823
Składniki
Na początku siekamy kapustę. Jarmuż dokładnie myjemy, odcinamy większe stwardniałe kawałki, a następnie kroimy w małe kawałki. Marchewki i jabłko obieramy. Później ścieramy je na tarce o dużych oczkach.
Wszystkie składniki łączymy w misce, dodajemy jogurt, cukier, sól i dokładnie mieszamy. Smacznego ;)