Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Surówka z kapusty pekińskiej należy do naszych ulubionych. Przyrządzam różne jej wersje. Dziś była doprawiona chrzanem. Doskonała do dań mięsnych.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456771
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1201
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2080
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456771
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1201
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2080
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy
Marchewki ścieramy na dużych oczkach
Seler ścieramy na małych oczkach
Warzywa doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy
Jogurt mieszamy z chrzanem i dodajemy do warzyw. Mieszamy
Podajemy do dań mięsnych