Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Surówka z kapusty pekińskiej należy do naszych ulubionych. Przyrządzam różne jej wersje. Dziś była doprawiona chrzanem. Doskonała do dań mięsnych.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15153
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15153
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy
Marchewki ścieramy na dużych oczkach
Seler ścieramy na małych oczkach
Warzywa doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy
Jogurt mieszamy z chrzanem i dodajemy do warzyw. Mieszamy
Podajemy do dań mięsnych