Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Surówka z kapusty pekińskiej należy do naszych ulubionych. Przyrządzam różne jej wersje. Dziś była doprawiona chrzanem. Doskonała do dań mięsnych.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy
Marchewki ścieramy na dużych oczkach
Seler ścieramy na małych oczkach
Warzywa doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy
Jogurt mieszamy z chrzanem i dodajemy do warzyw. Mieszamy
Podajemy do dań mięsnych