Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i jabłkiem w jogurtowo-majonezowym sosie. Klasyk do obiadu
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4507
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12212
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5656
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4507
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12212
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5656
Składniki
Kapustę drobno pokroić, białe części dokładnie posiekać na cienkie paseczki. Przełożyć do miski, posolić i ugnieść ręką. Odstawić na 15 minut a następnie odcisnąć i odlać wodę. Marchewkę zetrzeć na drobnej tarce, jabłka na grubej i dodać do kapusty. Cebulkę pokroić w kosteczkę, przełożyć do pozostałych składników.
Składniki sosu wymieszać w misce, zalać sałatkę i ostawić do lodówki, żeby się przegryzły.