Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i jabłkiem w jogurtowo-majonezowym sosie. Klasyk do obiadu
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7577
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2630
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7577
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2630
Składniki
Kapustę drobno pokroić, białe części dokładnie posiekać na cienkie paseczki. Przełożyć do miski, posolić i ugnieść ręką. Odstawić na 15 minut a następnie odcisnąć i odlać wodę. Marchewkę zetrzeć na drobnej tarce, jabłka na grubej i dodać do kapusty. Cebulkę pokroić w kosteczkę, przełożyć do pozostałych składników.
Składniki sosu wymieszać w misce, zalać sałatkę i ostawić do lodówki, żeby się przegryzły.