Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i jabłkiem w jogurtowo-majonezowym sosie. Klasyk do obiadu
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2207
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2133
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 480
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 908
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1039
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2207
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2133
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 480
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 908
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1039
Składniki
Kapustę drobno pokroić, białe części dokładnie posiekać na cienkie paseczki. Przełożyć do miski, posolić i ugnieść ręką. Odstawić na 15 minut a następnie odcisnąć i odlać wodę. Marchewkę zetrzeć na drobnej tarce, jabłka na grubej i dodać do kapusty. Cebulkę pokroić w kosteczkę, przełożyć do pozostałych składników.
Składniki sosu wymieszać w misce, zalać sałatkę i ostawić do lodówki, żeby się przegryzły.