Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej z marchwią i cebulą.

Surówka z kapusty pekińskiej z marchwią i cebulą.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1424 Ocena: 18416

Dodano:

Odsłon: 1935

Bardzo smaczna surówka, z dużą ilością witamin, idealna jako dodatek do dań rybnych i nie tylko.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Potrzebne składniki.

  2. Kroimy kapustę pekińską w drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, ponownie dokładnie wszystko mieszamy.




  3. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń