Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na surówkę z kiszonej kapusty o słodko - kwaśnym smaku, otuloną intensywnym aromatem kminku i oregano. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3561
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1859
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30525
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3561
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1859
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30525
Składniki
Kapustę kiszoną odsączamy z nadmiaru soku i siekamy na mniejsze kawałki. Cebulkę kroimy w drobną kostkę, jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach - dodajemy do kapusty. Kminek parzymy wrzątkiem, odcedzamy i wraz z dwoma łyżeczkami oregano dodajemy do pozostałych składników. Następnie dodajemy olej rzepakowy, doprawiamy czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Życzę smacznego! :)