Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na surówkę z kiszonej kapusty o słodko - kwaśnym smaku, otuloną intensywnym aromatem kminku i oregano. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24775
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24775
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Składniki
Kapustę kiszoną odsączamy z nadmiaru soku i siekamy na mniejsze kawałki. Cebulkę kroimy w drobną kostkę, jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach - dodajemy do kapusty. Kminek parzymy wrzątkiem, odcedzamy i wraz z dwoma łyżeczkami oregano dodajemy do pozostałych składników. Następnie dodajemy olej rzepakowy, doprawiamy czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Życzę smacznego! :)