Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na surówkę z kiszonej kapusty o słodko - kwaśnym smaku, otuloną intensywnym aromatem kminku i oregano. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20139
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 564
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 726
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7164
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20139
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 564
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 726
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7164
Składniki
Kapustę kiszoną odsączamy z nadmiaru soku i siekamy na mniejsze kawałki. Cebulkę kroimy w drobną kostkę, jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach - dodajemy do kapusty. Kminek parzymy wrzątkiem, odcedzamy i wraz z dwoma łyżeczkami oregano dodajemy do pozostałych składników. Następnie dodajemy olej rzepakowy, doprawiamy czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Życzę smacznego! :)