Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na surówkę z kiszonej kapusty o słodko - kwaśnym smaku, otuloną intensywnym aromatem kminku i oregano. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1766
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1507
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1851
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1766
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1507
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1851
Składniki
Kapustę kiszoną odsączamy z nadmiaru soku i siekamy na mniejsze kawałki. Cebulkę kroimy w drobną kostkę, jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach - dodajemy do kapusty. Kminek parzymy wrzątkiem, odcedzamy i wraz z dwoma łyżeczkami oregano dodajemy do pozostałych składników. Następnie dodajemy olej rzepakowy, doprawiamy czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Życzę smacznego! :)