Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem, porem, marchewką i papryką to najlepszy dodatek do obiadu, szczególnie zimą. W naszym domu często podawana do ryb ale również do schabowego. Do świątecznego obiadu idealna. Prosta i smaczna.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2074
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17939
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1962
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2074
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17939
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1962
Składniki
Kapustę możemy trochę przesiekać. Marchew i jabłko obrane ze skórki, trzemy na tarce o grubych oczkach. Por kroimy w półkrążki, dajemy na sitko i przelewamy wrzątkiem. Dokładnie osączamy z wody. Papryki kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski. Dodajemy olej i przyprawy. Posypujemy posiekaną natką. Mieszamy całość.
Surówka z kapusty kiszonej gotowa!