Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do każdego obiadu podaję zawsze surówki. Największym powodzeniem zimą cieszy się surówka z kiszonej kapusty. Sama ją kiszę, więc jest smaczna i dzięki dodatkowi kminku i chrzanu - świetnie się przechowuje aż do wiosny.
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9168
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9168
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 72
Składniki
Kapustę przepłukać i dobrze odcisnąć. Można tego nie robić, zostanie nam więcej witamin ale dla mnie jest za kwaśna. Przełożyć do miski, rozdrobnić, dodać drobno pokrojoną cebulę, startą marchewkę , jabłko i mandarynki. Wlać olej, dodać chrzan i cukier. Dokładnie wymieszać i udekorować.