Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do każdego obiadu podaję zawsze surówki. Największym powodzeniem zimą cieszy się surówka z kiszonej kapusty. Sama ją kiszę, więc jest smaczna i dzięki dodatkowi kminku i chrzanu - świetnie się przechowuje aż do wiosny.
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1652
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 546
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 326
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1652
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 546
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 326
Składniki
Kapustę przepłukać i dobrze odcisnąć. Można tego nie robić, zostanie nam więcej witamin ale dla mnie jest za kwaśna. Przełożyć do miski, rozdrobnić, dodać drobno pokrojoną cebulę, startą marchewkę , jabłko i mandarynki. Wlać olej, dodać chrzan i cukier. Dokładnie wymieszać i udekorować.