Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z prażoną cebulką domowej roboty, jabłkiem i koperkiem. Całość zaprawiona majonezem.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2715
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3603
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 534
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 5928
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2715
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3603
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 534
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 5928
Składniki
Kapustę kiszoną drobno poszatkowałam i przełożyłam do miski. Jabłko obrane ze skórki starłam na tarce na grubych oczkach i dodałam do kapusty. Dodałam ponadto dwie pełne łyżki prażonej cebulki oraz płaską łyżkę posiekanego koperku. Wszystko doprawiłam solą i pieprzem i wymieszałam z majonezem. Surówkę podałam do schabowego i ugotowanych ziemniaków.