Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z prażoną cebulką domowej roboty, jabłkiem i koperkiem. Całość zaprawiona majonezem.
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2493
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3846
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 703
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8857
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2493
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3846
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 703
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8857
Składniki
Kapustę kiszoną drobno poszatkowałam i przełożyłam do miski. Jabłko obrane ze skórki starłam na tarce na grubych oczkach i dodałam do kapusty. Dodałam ponadto dwie pełne łyżki prażonej cebulki oraz płaską łyżkę posiekanego koperku. Wszystko doprawiłam solą i pieprzem i wymieszałam z majonezem. Surówkę podałam do schabowego i ugotowanych ziemniaków.