Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z prażoną cebulką domowej roboty, jabłkiem i koperkiem. Całość zaprawiona majonezem.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6483
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114977
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6483
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114977
Składniki
Kapustę kiszoną drobno poszatkowałam i przełożyłam do miski. Jabłko obrane ze skórki starłam na tarce na grubych oczkach i dodałam do kapusty. Dodałam ponadto dwie pełne łyżki prażonej cebulki oraz płaską łyżkę posiekanego koperku. Wszystko doprawiłam solą i pieprzem i wymieszałam z majonezem. Surówkę podałam do schabowego i ugotowanych ziemniaków.