Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z prażoną cebulką domowej roboty, jabłkiem i koperkiem. Całość zaprawiona majonezem.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Składniki
Kapustę kiszoną drobno poszatkowałam i przełożyłam do miski. Jabłko obrane ze skórki starłam na tarce na grubych oczkach i dodałam do kapusty. Dodałam ponadto dwie pełne łyżki prażonej cebulki oraz płaską łyżkę posiekanego koperku. Wszystko doprawiłam solą i pieprzem i wymieszałam z majonezem. Surówkę podałam do schabowego i ugotowanych ziemniaków.