Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, a do tego bardzo zdrowa surówka do obiadu, znana z pewnością każdemu z dzieciństwa. Jest lekko słodka i orzeźwiająca. Podaje się ją najczęściej do dań mięsnych, ale smakuje również solo, jako zdrowa przekąska.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 66
Dziś do pracy.
Odsłon: 98
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 67
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15373
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 282
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 66
Dziś do pracy.
Odsłon: 98
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 67
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15373
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 282
Składniki
Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Podobnie postępujemy z jabłkami.
Kukurydzę osączamy z zalewy i mieszamy ze startą marchewką oraz jabłkami. Dodajemy sok z cytryny, doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Ozdabiamy natką pietruszki.