Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, a do tego bardzo zdrowa surówka do obiadu, znana z pewnością każdemu z dzieciństwa. Jest lekko słodka i orzeźwiająca. Podaje się ją najczęściej do dań mięsnych, ale smakuje również solo, jako zdrowa przekąska.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2209
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2139
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 492
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 914
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1046
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2209
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2139
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 492
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 914
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1046
Składniki
Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Podobnie postępujemy z jabłkami.
Kukurydzę osączamy z zalewy i mieszamy ze startą marchewką oraz jabłkami. Dodajemy sok z cytryny, doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Ozdabiamy natką pietruszki.