Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, a do tego bardzo zdrowa surówka do obiadu, znana z pewnością każdemu z dzieciństwa. Jest lekko słodka i orzeźwiająca. Podaje się ją najczęściej do dań mięsnych, ale smakuje również solo, jako zdrowa przekąska.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 985
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5565
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8709
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17930
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 985
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5565
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8709
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17930
Składniki
Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Podobnie postępujemy z jabłkami.
Kukurydzę osączamy z zalewy i mieszamy ze startą marchewką oraz jabłkami. Dodajemy sok z cytryny, doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Ozdabiamy natką pietruszki.