Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący dodatek do obiadu - lekka surówka z białej kapusty i marchewki.
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 1941
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 81
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 163
Pyszne ciastka do kawy, na drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Drożdżówk...
Odsłon: 171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 1941
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 81
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 163
Pyszne ciastka do kawy, na drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Drożdżówk...
Odsłon: 171
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Kapustę drobno szatkujemy. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce. Natkę pietruszki szatkujemy. Wszystkie składniki przekładamy do miski i solimy. Odstawiamy na 15-20 minut, aby warzywa puściły wodę.
Do miseczki wlewamy sok z cytryny, olej, dodajemy cukier i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Odlewamy wodę z warzyw, polewamy je sosem na bazie soku z cytryny i oleju. Składniki dokładnie mieszamy.