Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką kapustę bardzo często przyrządza moja mama.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Wykonanie: Kapustę starannie oczyścić, pokroić i ugotować w niewielkiej ilości posolonej wody. Następnie dokładnie odcedzić, ostudzić, skropić sokiem z cytryny, dodać pokrojone cebule, ogórki i przyprawić do smaku. Wyłożyć na talerz, polać majonezem i posypać posiekanym szczypiorkiem.