Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką kapustę bardzo często przyrządza moja mama.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11068
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6345
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13316
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5083
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11068
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6345
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13316
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5083
Składniki
Wykonanie: Kapustę starannie oczyścić, pokroić i ugotować w niewielkiej ilości posolonej wody. Następnie dokładnie odcedzić, ostudzić, skropić sokiem z cytryny, dodać pokrojone cebule, ogórki i przyprawić do smaku. Wyłożyć na talerz, polać majonezem i posypać posiekanym szczypiorkiem.