Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką kapustę bardzo często przyrządza moja mama.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 218
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20310
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 218
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20310
Składniki
Wykonanie: Kapustę starannie oczyścić, pokroić i ugotować w niewielkiej ilości posolonej wody. Następnie dokładnie odcedzić, ostudzić, skropić sokiem z cytryny, dodać pokrojone cebule, ogórki i przyprawić do smaku. Wyłożyć na talerz, polać majonezem i posypać posiekanym szczypiorkiem.