Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z młodej kapusty w majonezie

Surówka z młodej kapusty w majonezie

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18550

Dodano:

Odsłon: 4288

Taką kapustę bardzo często przyrządza moja mama.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z młodej kapusty w majonezie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kapustę starannie oczyścić, pokroić i ugotować w niewielkiej ilości posolonej wody. Następnie dokładnie odcedzić, ostudzić, skropić sokiem z cytryny, dodać pokrojone cebule, ogórki i przyprawić do smaku. Wyłożyć na talerz, polać majonezem i posypać posiekanym szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anonymous.270181 28 sierpnia 2017 Jak można nazwać gotowaną kapustę surówką

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń