Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką kapustę bardzo często przyrządza moja mama.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1022
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 380
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1022
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 380
Składniki
Wykonanie: Kapustę starannie oczyścić, pokroić i ugotować w niewielkiej ilości posolonej wody. Następnie dokładnie odcedzić, ostudzić, skropić sokiem z cytryny, dodać pokrojone cebule, ogórki i przyprawić do smaku. Wyłożyć na talerz, polać majonezem i posypać posiekanym szczypiorkiem.