Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką kapustę bardzo często przyrządza moja mama.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
Składniki
Wykonanie: Kapustę starannie oczyścić, pokroić i ugotować w niewielkiej ilości posolonej wody. Następnie dokładnie odcedzić, ostudzić, skropić sokiem z cytryny, dodać pokrojone cebule, ogórki i przyprawić do smaku. Wyłożyć na talerz, polać majonezem i posypać posiekanym szczypiorkiem.