Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie śmietanowym staropolskim, czyli z nutą octu i cukru i soli.
Domowe bułki z pękającą skórką to najlepsze i najtańsze pieczywo Takie przygo...
Odsłon: 321
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 396
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 247
Domowe bułki z pękającą skórką to najlepsze i najtańsze pieczywo Takie przygo...
Odsłon: 321
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 396
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 247
Składniki
Kapustę sieka się najpierw w plastry a potem w kostkę. Jeśli ją się posoli i trochę zgniecie dłonią to szybciej zmięknie. Do kapusty dodaje się śmietanę, ocet i cukier, tak aby smaki były wyraziste. W razie czego trzeba ją jeszcze doprawić solą. Smacznego :)