Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie śmietanowym staropolskim, czyli z nutą octu i cukru i soli.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7769
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2873
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 570
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7769
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2873
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 570
Składniki
Kapustę sieka się najpierw w plastry a potem w kostkę. Jeśli ją się posoli i trochę zgniecie dłonią to szybciej zmięknie. Do kapusty dodaje się śmietanę, ocet i cukier, tak aby smaki były wyraziste. W razie czego trzeba ją jeszcze doprawić solą. Smacznego :)