Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie śmietanowym staropolskim, czyli z nutą octu i cukru i soli.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24456
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 397
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 404
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24456
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 397
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 404
Składniki
Kapustę sieka się najpierw w plastry a potem w kostkę. Jeśli ją się posoli i trochę zgniecie dłonią to szybciej zmięknie. Do kapusty dodaje się śmietanę, ocet i cukier, tak aby smaki były wyraziste. W razie czego trzeba ją jeszcze doprawić solą. Smacznego :)