Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najłatwiejsza, najsmaczniejsza, najzdrowsza. Dodatek kurkumy pomoże nam w pozbyciu się cholesterolu.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 947
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 947
Składniki
Kapustę cieniutko poszatkować. Marchewki zetrzeć na dużych oczkach tarki. Cebule drobno posiekać. Paprykę i ogórki pokroić w drobną kostkę. Kapustę z cebulą przełożyć do miski, posolić i dobrze wygnieść rękoma. Przykryć i odstawić na minimum 30 minut. Potem dodać resztę warzyw, wymieszać.
Wlać jogurt, dodać kurkumę, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Dobrze schłodzić przed podaniem.