Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najłatwiejsza, najsmaczniejsza, najzdrowsza. Dodatek kurkumy pomoże nam w pozbyciu się cholesterolu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Składniki
Kapustę cieniutko poszatkować. Marchewki zetrzeć na dużych oczkach tarki. Cebule drobno posiekać. Paprykę i ogórki pokroić w drobną kostkę. Kapustę z cebulą przełożyć do miski, posolić i dobrze wygnieść rękoma. Przykryć i odstawić na minimum 30 minut. Potem dodać resztę warzyw, wymieszać.
Wlać jogurt, dodać kurkumę, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Dobrze schłodzić przed podaniem.