Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podam wam dziś przepis na pyszną i prostą w wykonaniu surówkę w sam raz jako dodatek do drugiego dania, zapraszam na blog kuchnia domowa agi
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce jarzynowej posolić i uciskać do czasu puszczenia soku, następnie dodać poszatkowaną kapustę i także uciskać za pomocą dłoni do zmiękczenia kapusty
Następnie po zmiękczeniu kapusty dodać jabłko pokrojone w mniejsze plastry, wsypać pieprz i wymieszać a następnie dodać śmietanę i wymieszać do połączenia się składników