Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówki uwielbiamy. Nie dlatego, że są zdrowe. Po prostu lubimy. Do tego dressing i jesteśmy szczęśliwi. No i ser. W tym serze zakochaliśmy się. Kochamy kozi, uwielbiamy fetę, jednak kaszkawal zdominował nasze smaki <3
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10405
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5995
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12848
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10405
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5995
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12848
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
Wszystkie składniki kroimy tak, jak lubimy. My na spore kawałki, jednak nie za duże by można było jednym hapsem zmieścić w ustach. Wodę mieszamy z oliwą, octem, do smalu doprawiamy solą oraz pieprzem. Mieszamy z pozostałymi składnikami.