Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówki uwielbiamy. Nie dlatego, że są zdrowe. Po prostu lubimy. Do tego dressing i jesteśmy szczęśliwi. No i ser. W tym serze zakochaliśmy się. Kochamy kozi, uwielbiamy fetę, jednak kaszkawal zdominował nasze smaki <3
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 328
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 50
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 93
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 153
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17110
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 328
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 50
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 93
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 153
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17110
Składniki
Wszystkie składniki kroimy tak, jak lubimy. My na spore kawałki, jednak nie za duże by można było jednym hapsem zmieścić w ustach. Wodę mieszamy z oliwą, octem, do smalu doprawiamy solą oraz pieprzem. Mieszamy z pozostałymi składnikami.