Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką surówkę należy jeść co najmniej dwa razy dziennie tak jak mówi dieta śródziemnomorska.My z mężem jemy dwa razy dziennie ,a ty jak ją zrobisz to, będziesz ją jadł codziennie.Zapraszam na film.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Na duży półmisek pozyc umytą i pokrojoną sałatę, koper włoski pokrojony w piórka, marchewkę utartą na duzych oczkach, nać selera obraną i pokrojoną w kostkę. Dodajemy ,oliwki ,możesz je pokroić , pomarańczę okroić nożem i wykroić cząstki bez skórek, ułozyc na sałacie. następnie pokruszyc ser lub inny ulubiony ser ,może byc też mozzarella. Posolić ,popieprzyć , skropić sokiem z cytryny na koniec polać oliwą z oliwek. Zamieszać i podać na stół. Uwaga . Surówkę doprawić 5 minut przed podaniem do obiadu. Zapraszam na film.