Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio rukola jest dla mnie absolutnie numerem jeden, jeżeli chodzi o składniki surówek. Dzisiaj proponuję połączenie rukoli z orzechowym salami. Całości smaku dopełnia odrobina oleju z orzeszków ziemnych i świeżo mielony kolorowy pieprz.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Składniki
Rukolę płuczemy, osuszamy. Paprykę kroimy w drobną kosteczkę, pomidorki przekrawamy na połówki. Pieprz kolorowy rozcieramy w moździerzu. Salami można pokroić w paseczki lub dodać do surówki w plasterkach. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Surówkę doprawiamy do smaku solą i pieprzem, skrapiamy olejem z orzeszków ziemnych.
Smacznego.