Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka surówka z czarnej rzepy. Zapraszam na film.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Jabłko i rzepę utrzeć na grubych oczkach tarki. Doprawić solą i cukrem majonezem i śmietaną. Zamieszać do połączenia wszystkich składników .Sałatkę serwujemy po przygotowaniu.Zapraszam do mojej ksiązki kulinarnej na smakerze oraz na przepisy na moj knał na You Tube Mangiare u Ewki