Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z białą rzodkwią w roli głównej:) Idealny dodatek do dań mięsnych:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2779
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 758
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2779
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 758
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Rzodkiew, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce:warzywa na małych oczkach a jabłko na dużych. Skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy drobno posiekaną natkę pietruszki i olej. Doprawiamy do smaku cukrem, solą i pieprzem. Mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić na 30 min by smaki się przegryzły.