Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z białą rzodkwią w roli głównej:) Idealny dodatek do dań mięsnych:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1584
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1584
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Składniki
Rzodkiew, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce:warzywa na małych oczkach a jabłko na dużych. Skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy drobno posiekaną natkę pietruszki i olej. Doprawiamy do smaku cukrem, solą i pieprzem. Mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić na 30 min by smaki się przegryzły.