Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na surówki z nowalijek.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6031
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12888
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4627
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6031
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12888
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4627
Składniki
Wykonanie: Sałatę opłukać, dobrze oczyścić, porwać na kawałki, skropić sokiem z cytryny do smaku, ułożyć w salaterce, połączyć z pokrojoną rzodkiewką, pomidorami i ogórkami. Z podanych składników przygotować sos i polać surówkę.