Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystając z darów tej pory roku uwielbiam razem z rodzina przyrządzać wszelkiego rodzaju surówki i sałatki. Ta którą chciałabym się dzisiaj z wami podzielić jest pyszna i świeża. Pasuje praktycznie do wszystkiego. Można ją jeść nawet samą jako przekąskę.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3767
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3811
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 709
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3767
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3811
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 709
Składniki
Warzywa myjemy i osuszamy. Kapustę drobno siekamy. Cebulę obieramy i siekamy w drobną kostkę. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Oliwki i pomidory drobno kroimy. Wszystko wrzucamy do miski. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy jogurt i musztardę. Dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje po ok. 15 min jak smaki się dobrze przegryza.