Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę tą można bardzo szybko zrobić na śniadanie. Nadaje się też na spotkania towarzyskie
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 376
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 579
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 54
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 158
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 376
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 579
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 54
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 158
Składniki
· Ugotować jajka na twardo i pokroić w dość grubą kostkę. · Tuńczyka odlać z sosu. · Ogórki pokroić w kostkę. · Odcedzić puszkę kukurydzy z zalewy. · Odcedzić groszek konserwowy z zalewy. · Szczypior pokroić na drobno. · Włożyć wszystko do jednej miski i dokładnie wymieszać · Doprawić solą i pieprzem do smaku. · Dodać majonez i jogurt grecki i jeszcze raz dokładnie wymieszać. · Smacznego !