Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najbardziej popularnych surówek, teraz w nieco słodszej wersji. Nasze kociaki nie ruszają, uff! Jednak dodatki mięsne są dostępne w każdym zakamarku.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5362
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17563
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 693
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5362
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17563
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 693
Składniki
Kapustę szatkujemy. Paprykę kroimy tak, jak lubimy. Podobnie grzyby. Kukurydzę osączamy z zalewy. Szalotki kroimy w piórka. Syrop klonowy łączymy z majonezem, śmietaną. Wszystkie składniki łączymy, doprawiając solą i pieprzem.