Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie jadłam z wędzonym łososiem, ale ponoć też smakuje dobrze. Dla koneserów ryb to zawsze jakaś alternatywa
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4874
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34387
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2071
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113752
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4874
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34387
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2071
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113752
Składniki
Wsypać kuskus do dużej miski zalać woda i sokiem z cytryny aż napęcznieje. Ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę.Pomidory sparzyć, obrać ze skórki również pokroić w drobną kostkę wrzucić do miski. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, natkę pietruszki drobno posiekać, wraz z czosnkiem wyciśniętym dodać do reszty składników. Oliwki kroimy w półksiężyce i dodajemy do pozostałych produktów. Następnie wlać oliwę z oliwek i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawiamy pieprzem i solą według uznania. Wstawić na kilka godzin do lodówki, żeby wszystkie składniki się zmieszały i przegryzły. SMACZNEGO