Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie jadłam z wędzonym łososiem, ale ponoć też smakuje dobrze. Dla koneserów ryb to zawsze jakaś alternatywa
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Wsypać kuskus do dużej miski zalać woda i sokiem z cytryny aż napęcznieje. Ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę.Pomidory sparzyć, obrać ze skórki również pokroić w drobną kostkę wrzucić do miski. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, natkę pietruszki drobno posiekać, wraz z czosnkiem wyciśniętym dodać do reszty składników. Oliwki kroimy w półksiężyce i dodajemy do pozostałych produktów. Następnie wlać oliwę z oliwek i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawiamy pieprzem i solą według uznania. Wstawić na kilka godzin do lodówki, żeby wszystkie składniki się zmieszały i przegryzły. SMACZNEGO