Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona, żółta, zielona, fioletowa – taka właśnie jest tęczowa sałatka, która zachęci każdego do wypróbowania swoim wyglądem. Sprawdzi się jako samodzielna przekąska lub dodatek do obiadu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231988
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231988
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Składniki
Kapustę pekińską umyj pod bieżącą wodą. Odkrój twarde części, a zielone liście posiekaj drobno. Przełóż do dużej miski.
Czerwoną cebulę posiekaj w piórka, a następnie na mniejsze kawałki. Z ogórka zielonego odkrój skórkę. Pokrój w drobną kostkę. Tak samo podziel pomidory. Przełóż składniki do kapusty pekińskiej.
Do miski dodaj zawartość puszki kukurydzy, odsączając ją z wody.
Przygotuj sos. Wymieszaj oliwę, sok z cytryny, musztardę i miód. Posól i popieprz. Polej sałatkę sosem tuż przed podaniem.