Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona, żółta, zielona, fioletowa – taka właśnie jest tęczowa sałatka, która zachęci każdego do wypróbowania swoim wyglądem. Sprawdzi się jako samodzielna przekąska lub dodatek do obiadu.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5804
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 338
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 742
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1172
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5804
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 338
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 742
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1172
Składniki
Kapustę pekińską umyj pod bieżącą wodą. Odkrój twarde części, a zielone liście posiekaj drobno. Przełóż do dużej miski.
Czerwoną cebulę posiekaj w piórka, a następnie na mniejsze kawałki. Z ogórka zielonego odkrój skórkę. Pokrój w drobną kostkę. Tak samo podziel pomidory. Przełóż składniki do kapusty pekińskiej.
Do miski dodaj zawartość puszki kukurydzy, odsączając ją z wody.
Przygotuj sos. Wymieszaj oliwę, sok z cytryny, musztardę i miód. Posól i popieprz. Polej sałatkę sosem tuż przed podaniem.