Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka której nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Składniki
Ugotowane warzywa, jabłko, jajka i szczypiorek drobno kroimy.
Pokrojone składniki wsypujemy do miski. Dodajemy groszek, kukurydzę, majonez i musztardę. Dokładnie mieszamy.
Sałatkę wstawiamy do lodówki. Przed podaniem porcję sałatki posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!