Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowo, szybko, smacznie a przede wszystkim zdrowo - tak jak lubimy najbardziej. Polecam!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 566
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 566
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Makaron gotujemy wg instrukcji na opakowaniu i odstawiamy do wystudzenia. Tuńczyka i kukurydzę odsączamy z zalewy. Pomidory i ogórka kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. Wszystkie składniki wrzucamy do większej miski, dodajemy przyprawy i mieszamy. Można zamiast oliwy dać majonez. Smacznego!