Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie dobrane składniki, gwarantują wyborny smak tej sałatki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8595
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8595
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Składniki
Ugotowany makaron przełożyć do miski i połączyć z trzema łyżkami oleju, którym zalane były suszone pomidory.Doprawić solą i pieprzem. Na półmisku rozłożyć roszponkę, następnie makaron, "piórka" czerwonej cebuli, oliwki, szynkę pokrojoną w "zapałki", oraz cząstki pomidorów. Na wierzchu - rozkruszyć ser feta. Przed podaniem oprószyć przyprawami i skropić olejem.